Monique Coussement

De vzw Dier onder Dak team en vrijwilligers is in rouw bij het overlijden van Monique Coussement, stichtend bestuurslid, penningmeester en opvangmama van de poezen en coördinator van het zwerfpoezenproject Deinze, maar bovenal onze steun en toeverlaat en vriendin uit de duizend.

Bedankt Monique voor de vele mooie jaren, het ga je goed.

het DoD teamLieve Monique

We wisten dat dit moment ooit zou komen, dat we afscheid van je moesten nemen, daar heb je ons steeds op gewezen.

En toch is het moeilijk jouw vrolijke opgewekte stem niet meer te horen aan de telefoon ´ hallo met Coussens´.

Telkens keek je uit naar onze volgende activiteit: misschien kon je er nog bij zijn.

En na iedere activiteit belde je de dag erna dat je zo blij was dat Patrick eventjes zijn zorgen had vergeten, veel had kunnen lachen en een mooie dag had gekregen.

Telkens als Berlinda met de opbrengst kwam fleurde je op; we kunnen verder dierenleed verhelpen.

Magda en jij zijn samen begonnen met zwerfpoezen steriel maken en later is de groep uitgebreid en is de VZW opgericht.

Onze meidengroep Dier onder Dak, waar we met zijn allen al zoveel verwezenlijkt hebben betreffende poezen en honden.

Steeds kon je de mensen via mail of telefoon helpen om problemen op te lossen het zij voor steriel te maken of als er problemen waren met een adoptiepoes.

Had je een slechte dag en je kreeg telefoon van iemand die nog wou langskomen voor een adoptie dan maakte jij je op zodat niemand kon merken dat je een slechte dag had en stond je hun te woord met al hun vragen en ook erna konden de mensen steeds op een warme hartelijke mail of telefoontje rekenen van u. Dan was je zo blij: weeral eentje die een nieuwe thuis kreeg.

Maar 2011 begon niet zo vlot en je wou alles geregeld hebben. Begin dit jaar kregen we telefoon van u: als je er niet meer bent wie gaat de taak van penningmeester op zich nemen?

Na enkele dagen beslisten we dat Patrick in het bestuur kwam en die taak zou opnemen als jij er niet meer zou zijn. En zo is onze meidengroep nu bemand met één man.

Begin dit jaar kon je er niet altijd meer bij zijn en bij ons laatste eetfestijn in oktober was uw aanwezigheid van 2 uur al te zwaar. Toen je de dag voor het eetfestijn uw blouse van DoD hebt door gegeven wisten we genoeg , je kon echt niet meer.

Monique, je bent de hart en ziel van Dier onder Dak, geef ons de kracht om ons werk verder te zetten, met de hulp van Patrick die je de taak hebt gegeven onze meidengroep samen te houden.

wij zorgen op ons activiteiten dat onze manager Patrick je kinderen en drie kleindochters waar je zo trots op was nog vele mooie dagen bij ons mogen beleven waar we met zijn allen blijvende mooie herinneringen van u kunnen vertellen.

Duizend x dank voor de vele jaren inzet en samenwerking en als vriendin

Je was een bijzondere mooie vrouw in alle opzichten.

Het Dier onder Dak team en vrijwilligers