Vlekje en Pareltje - GEADOPTEERD

Vlekje en Pareltje zoeken samen een warm gouden mandje in huis, waar ze samen deel uitmaken van het gezin.

De zusjes zijn heel aanhankelijk, speels en lief.

Zodra ze groot genoeg en wettelijk in orde zijn mogen naar hun for-ever huisje vertrekken.

GEADOPTEERD

Suske - BESPROKEN

Suske zoekt een warm gouden mandje in huis, waar hij deel uitmaakt van het gezin.

Suske is een katertje, heel aanhankelijk, lief en speels.

Zodra hij groot genoeg en wettelijk in orde is, mag hij vertrekken naar een for-ever thuis.

Meer info kan je krijgen bij opvangmama Helga 

Finn en Twix - GEADOPTEERD

Dag lieve mensen,

Wij zijn Twix, een prachtig tijger katertje en Finn, een nachtzwart kattinnetje.

Onze poezenmama wou ons vermoedelijk in veiligheid brengen en legde ons op een hooibaal, niet wetende dat dit op een vrachtwagen was en deze vertrok.  Daar gingen we dan, piepklein en alleen …  Toen ze de vrachtwagen aan het lossen waren, viel ik, Finn naar beneden.  Gelukkig was de losser een enorme dierenvriend.  Hij bracht me direct in veiligheid en begon te zoeken of er nog kittens waren en zo vond hij Twix. Daarna nam hij contact op met onze opvangmama.  Zij zorgde voor ons, gaf ons lekkere flesjes kittenmelk en zo werden we groot en sterk.

Ik, Finn, ben dus een super lief kattinnetje.  Ik hou ervan te liggen in je armen en ik controleer graag je tenen.  Raar ? Neen hoor, ik moet toch checken of ze proper en in orde zijn !  Wacht mijn broer Twix komt eraan.  Hij wil ook nog wat vertellen.

Psst, ik ben Twix.  Ik ga je een geheimpje vertellen.  Weet je waarom ik deze naam kreeg ?  Wel, onze opvangmama moest aan een Twix-reep denken toen we me zag.  Gelukkig at ze me niet op…  Ook ik kom graag snuffelen aan je tenen.  Ja, denk dat dit een familie trekje is.  Soit, wie heeft dat niet een raar trekje.  Ale, het is maar hoe je het bekijkt.

Wel effe verder over ons.  We zoeken dus samen een thuis, want we kunnen echt elkaar niet missen.  We eten samen, slapen samen, samen naar de kattenbak, samen tenen…. (oeps).  Dus kan je ons samen een thuis bieden als binnenpoezen en heb je geen kids beneden de 12 jaar ?  Contacteer dan zeker onze opvangmama.  En psst, als je ons mag bezoeken, maak dan zeker dat we je tenen kunnen besnuffelen he !

GEADOPTEERD

Safraan en Pepper - GEADOPTEERD

Helaba,

Ik ben Safraan, een fantastisch, lief kattinnetje  Net als mijn broer en zussen ben ik een paar maandjes jong.  Volgens onze opvangmama ben ik haar persoonlijke masseuse.  Ja, ik spring graag op haar rus en dan masseer ik zo haar rug en schouders.  Op de koop toe, breng ik haar haar ook in model.  Leuk toch !  Een persoonlijke haarstyliste aan huis !  O ja, ik kus ook heel erg graag en kom graag knuffelen.  Ik heb 1 oogjes waar ik niets uit kan zien, maar dat zal me niet tegenhouden hoor.

Samen met mijn broer Silver en zusjes Safraan en Pepper werden we gevonden in erbarmelijke toestand.  Onze opvangmama had haar handen vol met ons, flesjes geven, onze oogjes verzorgen, … We zijn nu allemaal geopereerd aan onze oogjes.  Daarom zoeken we allemaal een thuis als binnenpoezen.  We mogen niet buiten, daar ons zicht niet optimaal is.  Ook worden we met ons beste nestgenootje geplaatst.

En bij mij is dit Pepper.  Zal ik Pepper zichzelf ook maar eens laten voorstellen zeker.

Hallokes iedereen, Pepper hier.  Volgens onze opvangmama ben ik meer een kater dan een kattin.  Ik dacht, wat zegt die nu ?  Weet ze dan niet dan een kattin ook onderzoekend en actief kan zijn ?  Nou ja, ik laat haar maar in de waan, ik weet wel beter.  Je zou het niet zeggen, maar ook ik ben aan mijn oogje geopereerd geweest.  Als je goed kijkt, dan zie he het misschien.  Ik zie wel redelijk goed uit dat oogje.

Ik zoek dus samen met mijn zusje Safraan een fijne, veilige thuis waar we enkel als binnenpoezen mogen wonen.  Lukt dit bij jou en heb jij geen kids beneden de 12 jaar, dan ben jij misschien de geknipte kandidaat  Neem dan zeker contact op met onze opvangmama en misschien tot later !

Heb je interesse ?  Stuur dan een mailtje naar benedicte.baert@gmail.com mvv Pepper en Safraan.  U beschrijft hierin uw gezinssituatie, andere huisdieren, woonsituatie, hoe u deze lieverds wil huisvesten en hoeveel tijd u aan hen kan besteden en geeft nog wat meer algemene info, alsook uw adres en tel.  We nemen dat zo spoedig mogelijk met u contact op.

GEADOPTEERD 

Parel en Silver - GERESERVEERD

Dag allemaal,

Ik ben Parel, een prachtig, wit kattinnetje van een paar maandjes jong.  Ik zoek een fijne thuis waar ik kusjes en knuffels mag geven.  En vooral de kattenbak-inspectie-dame mag zijn.  Ja, want weet, ik ben heel erg gesteld op een propere kattenbak.  En ik inspecteer deze graag wanneer je deze aan het reinigen bent.  Zoals je misschien kan zien, heb ik een minder oogje, waar ik zo goed als niets uit kan zien.

Samen met mijn broer Silver en zusjes Safraan en Pepper werden we gevonden in erbarmelijke toestand.  Onze opvangmama had haar handen vol met ons, flesjes geven, onze oogjes verzorgen, … We zijn nu allemaal geopereerd aan onze oogjes.  Daarom zoeken we allemaal een thuis als binnenpoezen.  We mogen niet buiten, daar ons zicht niet optimaal is.  Ook worden we met ons beste nestgenootje geplaatst.

En bij mij is dit Silver.   Nou genoeg over mezelf, ik geef het woord aan mijn broer Silver

Hoihoi, ik ben Silver.  Samen met mijn zusje Parel zoeken we dus een mega, fantastische, warme thuis.  Wat ik je te bieden heb ?  Wel, veel knuffels.  Ja, want daar ben ik goed in.  Ik kom ook heel graag krullen langs je benen.  Waarom ?  Wel, omdat ik dat leuk vind en gegarandeerd aaitjes terug krijg.  Een win-win-situatie, niet ?  Eén van mijn oogjes in volledig ingezakt en ik zie daar dus ook helemaal niets uit.  Maar wees maar zeker dat ik jou zie uit mijn andere oogje hoor.

Denk jij dat je de geknipte kandidaat bent om ons een veilige thuis te bieden als binnenpoezen ?  En je hebt geen kids beneden de 12 jaar ?  Neem dan zeker contact op met onze opvangmama en misschien tot binnenkort !

GERESERVEERD