Hier zijn 2 super lieve hondjes, Snoepie en Chanel. Hun baasje gaat naar het rusthuis en hierdoor zoeken ze een super, fantastische thuis, dit het liefste samen.


Snoepie is een Pincher. Zij is geboren juni 2017.

Chanel is een Yorkshire. Zij is geboren april 2019.

Beide zijn super lieve hondjes. Ze slapen graag bij jou op of in bed.

Snoepie zit graag naast jou in de zetel of op de stoel. Chanel op schoot en je krijgt veel kusjes van haar. 

Ze eten graag brokjes, maar als ze ´s morgens op staan ... tja, dan willen ze om te starten een lekker snoepje (dames snoepen nu eenmaal graag). ´s Middags voor hun lunch prefereren ze wat natvoer. En ´s avonds een lekker knabbeltje (lees snoepje of zacht kauwstokje), dat gaat er altijd in.

Snoepie heeft niet graag dat jij of je bezoek weggaat.  Van zodra men rechtstaat om weg te gaan,  ja, dan blaft ze, want ze wil dat je blijft. En Chanel blijft je dan achtervolgen om toch nog dat laatste aaitje te krijgen.


Kan jij deze super lieve dames een fijne thuis geven, neem dan zeker contact op met Berlinda.  Dit kan via mail doggy.berlinda@telenet.be . Vermeld duidelijk je naam,  adres, tel,  tevens je gezinssituatie, woonsituatie,  andere huisdieren,  .... We nemen dan zo snel mogelijk met jou contact op. 

Ziet u hier geen honden staan, wil dit niet zeggen dat er geen ter adoptie zijn.


U mag hiervoor altijd mailen naar info@dieronderdak.be

We helpen u dan graag verder.

Honden ter adoptie kan u vinden op onze facebook pagina.


U mag ons ook steeds mailen of er een hond ter adoptie komt of waarnaar u op zoek bent.

Dit kan op info@dieronderdak.be 


Bij Berlinda kan u meer info krijgen over de hond en eventueel een afspraak maken om de hond te ontmoeten. U neemt gewoon telefonisch contact op met Berlinda 0472.40.27.30